2014. január 1., szerda

Teremtő varázsdoboz

Egy szuper "játékot" ajánlok most Neked, Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik! című könyve alapján:
A gyakorlat elvégzéséhez először is keress egy tetszetős, általad szépnek tartott dobozt, és írd a fedelére jól láthatóan a következő szavakat:
Minden, ami ebben a dobozban van, az VAN!
Ezután gyűjts össze néhány magazint, katalógust, prospektust, majd kényelmesen lapozd át őket, és keress benne olyan dolgokat, amelyeket szeretnél tapasztalatod részévé tenni. Vágj ki belőlük olyan képeket, amelyek vágyaidat jelenítik meg: bútorok, ruhák, tájak, épületek, helyek, járművek képeit, fizikai tulajdonságokat, egymással lévő embereket ábrázoló képeket... vágj ki minden képet, amit valamiért vonzónak találsz, és tedd bele őket teremtő varázsdobozodba, miközben azt mondod: „Minden, ami ebben a dobozban van, az VAN!”
Folytasd a képek gyűjtését akkor is, amikor nem vagy a dobozod közelében, majd tedd bele őket, miután hazaértél. Ha látsz valami olyasmit, amit szeretnél megtapasztalni, írd le, és a leírását tedd be a dobozba. Minél több dolgot találsz, amit a dobozodba tehetsz, a Világegyetem annál több hozzájuk hasonló elképzelést hoz majd el neked. Minél több elképzelést teszel a dobozba, vágyad annál jobban összpontosul, és minél összpontosítottabb a vágyad, annál inkább érzed majd, hogy élsz - mert a rajtad keresztüláramló Energia maga az élet.
Ha csak kevés elutasítás van benned, vagy egyáltalán nincs benned ellenállás, vagyis ha nem kételkedsz abban, hogy minden, ami a dobozba került, megvalósulhat, új erővel tölt el ez az élmény. Minél több képet találsz, annál jobban fogod érezni magad, és látni fogod a jeleit, hogy ezek a dolgok egyre közelebb kerülnek a tapasztalatodhoz. Olyan ajtók kezdenek feltárulni, amelyeken a vágyott dolgok immár könnyedén „besétálhatnak”.
A gyakorlat segít vágyaid összpontosításában, így tudatosan hangsúlyossá teszed az 1. lépést (azaz kérsz), és ellenállásod hiányában, elkezdenek gyorsan megtörténni a dolgok. Ha általában jól érzed magad, és nem alakul ki benned az a szokás, hogy sajnálkozz a dobozodba tett dolgok hiánya miatt,
összeszedettebbnek fogod érezni magadat, izgalmasabbnak találod majd az életet, és tapasztalatodban azonnal megjelenik mindaz, amit teremtődobozodba tettél. Vagyis ha nem váltak szokásoddá az elutasító gondolatok, pusztán e gyakorlat által csodálatos életet teremthetsz magadnak: Kérsz; a Forrás válaszol; majd a tapasztalatodba fogadod, amit kértél. Kérsz, és megadatik.
Ha örömmel végzed ezt a gyakorlatot, nagy szolgálatot tesz számodra; segít vágyaidra összpontosítani; azt gyakorlod, hogy rezgésed következetesen összhangban legyen vágyaiddal, tehát a Megfontolt Teremtést gyakorlod. És ami a legfontosabb, jó érzéseid arról tanúskodnak, hogy ekkor fogadó módban vagy. Ha figyelmedet ez a gyakorlat köti le, az segít fenntartani a szükséges rezgésszintet ahhoz, hogy tapasztalatodba fogadhasd azt, amit kértél - az Elfogadás Művészetét gyakorlod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése